NVVK Webinar “Van Schijnveiligheid naar veiligheid. Wanneer is welk mondmasker geschikt?”

09 juni 2020

De NVVK organiseert, van 20.00 tot 21.30 uur, voor het eerst in haar bestaan een onlinebijeenkomst speciaal voor haar leden!

De NVVK organiseert dit webinar op 23 juni a.s. van 20.00 - 21.30 uur. Tijdens deze bijeenkomst zal het correcte en veilige gebruik van mondkapjes centraal staan. Verschillende interessante sprekers komen aan bod en informeren u over de laatste stand van zaken rondom het gebruik van mondkapjes. Via onze speciale COVID-19 pagina hebben wij al meerdere artikelen en WhitePapers gepubliceerd rondom dit onderwerp, op 23 juni laten wij de experts ook rechtstreeks hun visie met u delen.

Uiteraard is er tijdens dit webinar ook de ruimte om uw vragen te stellen aan de experts. Wie deze experts zijn maken wij op korte termijn bekend. Om deel te nemen dient u zich te registreren. Bent u niet in staat om op het aangegeven tijdstip deel te nemen? Het webinar wordt opgenomen en deze opname wordt gedeeld met de leden.

Als u zich heeft aangemeld ontvangt u voorafgaand aan de online bijeenkomst een link voor deelname. Omdat deze bijeenkomst slechts 1,5 uur duurt worden er deze keer geen punten aan toegekend.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden voor NVVK- en NVvA-leden.

AANMELDEN


Terug naar overzicht