NVvA-symposium 13 en 14 april 2016

03 februari 2016

NVvA-symposium 2016: 25 jaar gezond en veilig werken

Voor u ligt alweer een nieuwe uitnodiging voor het NVvA-symposium 2016. Ditmaal een wel heel bijzondere uitnodiging. We vieren dit jaar een speciaal lustrum, het symposium zal namelijk voor de 25e keer plaatsvinden! Dit laten we uiteraard niet onopgemerkt aan ons voorbij gaan en willen we feestelijk met elkaar vieren. Gekozen is voor een markante locatie met uitzicht op zee, het Kurhaus in Scheveningen. Ik wil u bij deze alvast van harte uitnodigen om op 13 en 14 april 2016 met ons mee te vieren en bij het symposium aanwezig te zijn.

Een lustrum is altijd een mooi moment om terug te blikken en om vooruit te kijken. Dit willen we doen rondom het brede thema van 25 jaar gezond en veilig werken. In de afgelopen 25 jaar is er veel veranderd en veel bereikt binnen ons vakgebied. We mogen echt trots zijn op wat ons vakgebied in deze periode heeft bijgedragen aan de gezondheid en veiligheid van werkend Nederland!

Een feest vier je uiteraard niet alleen. Ik wil bij deze dan ook graag onze zusterverenigingen van harte uitnodigen om het lustrum met ons mee te vieren. Zo kunnen we samen terugblikken en vooruit kijken naar de uitdagingen die het huidige werken met zich meebrengen. Lees meer ...

Graag tot ziens in het Kurhaus!

Terug naar overzicht