Inschrijven 2020


Deelname
De aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Aanmelden voor de sessies verloopt via de symposium-app. Hiervoor ontvangt u na aanmelding een aparte uitnodiging. 
Bij aankomst op de locatie kunt u zich registreren bij de symposiumbalie.
Na afloop van het symposium worden geen certificaten meer uitgereikt, maar u ontvangt via mail een bevestiging van uw deelname. Deze kunt u gebruiken voor uw (her)certificering.

Verhindering
Tot drie weken voor het symposium kan uitsluitend schriftelijk geannuleerd worden.
Wij berekenen dan € 50,= administratiekosten. Daarna brengen wij het volle bedrag in rekening. Vervanging door een collega, mits tijdig doorgegeven, is mogelijk.

Foto/filmopnamen
Tijdens het NVvA symposium kunnen foto- en filmopnamen worden gemaakt voor gebruik op de NVvA-website, NVvA Nieuwsbrief en/of social media. Door aanmelding voor het symposium stemt u hier automatisch mee in. 
Als u bezwaar heeft tegen gebruik van beeldmateriaal, kunt u dit kenbaar maken bij het secretariaat (symposiumcommissie@arbeidshygiene.nl) zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Programma
Bekijk het programma online of download de pdf.

Klik hier voor algemene informatie en prijzen.

Facturatie
Vanaf dit jaar worden de facturen automatisch gegenereerd op het moment dat u de aanmelding verzend. Hou hier rekening mee bij het invullen van het aanmeldingsformulier. Wordt de factuur door de werkgever betaald? Vul dan ook eventuele kenmerken in zoals een PO-nummer, kostenplaats, projectnummer e.d.

Ook nieuw dit jaar is de mogelijkheid om via Ideal te betalen. Betaal direct via de betaallink in de bevestiging of kies voor betaling achteraf.

Informatie
Neem voor meer informatie contact op met het NVvA-secretariaat:
Telefoon 040 2911424
E-mail: symposiumcommissie@arbeidshygiene.nl 

Aanmelden voor het symposium kan via onderstaande button.

Inschrijven