Inschrijven 2021

 

Aanmelding     
Aanmelden kan door middel van de link in de uitnodigingsmail (uitsluitend voor NVvA-leden) of via het aanmeldingsformulier. Na ontvangst van de inschrijving wordt de bevestiging en factuur via e-mail toegestuurd. Ook dit jaar is het weer mogelijk via Ideal te betalen direct na inschrijving.

Deelname       
Deelname is uitsluitend mogelijk na aanmelding vooraf. Na aanmelding ontvang je uiterlijk één dag vóór het symposium een persoonlijke link om deel te nemen plus instructies/ aandachtspunten voor deelname aan een online event. De link wordt toegestuurd door een externe partij: Time to Speak.

Kosten     
Je aanmelding geldt voor beide middagen. Ook als je maar één middag deelneemt betaal je de volledige kosten.

NVvA leden                                                           €   75,00 excl. 21% BTW
Niet-leden                                                              € 100,00 excl. 21% BTW

Verhindering     
Na aanmelding is annulering niet meer mogelijk en blijf je het volledige bedrag verschuldigd. Vervanging door een collega, mits tijdig doorgegeven (uiterlijk één week van te voren), is mogelijk.

Studiepunten    
Aan het symposium 2021 wordt 0,5 punt per dagdeel toegekend door Hobéon. 
Er worden geen certificaten meer uitgereikt. Na afloop van het symposium ontvang je via mail een bewijs van deelname. Deze kan gebruikt worden voor (her)certificering.

Informatie        
NVvA-secretariaat: EPS 2.0 B.V., Bernie Duivens, Weegschaalstraat 3, 5632 CW  Eindhoven
In verband met de maatregelen rondom Corona werken de secretariaatsmedewerkers vanuit huis waardoor we telefonisch minder goed bereikbaar zijn. Heeft u vragen? Mail ons dan op symposiumcommissie@arbeidshygiene.nl

Inschrijven