Goodiebag

'Opgelucht'

Eigenaarschap nemen in veiligheid en gezondheid
Eveline Janse, Cyril Litjens en Jan Kegelaer 2020
Een samenwerking tussen RPS analyse bv en Long Alliantie Nederland.

“Samen zorgen voor onze gezondheid.”
Voorwoord door Tamara van Ark
Samen zorgen voor gezond en veilig werk is in ieders belang. Voor een succesvolle organisatie zijn aandacht voor gezondheid en veiligheid in een open en stimulerend werkklimaat, belangrijke uitgangspunten.

KLIK HIER

Breed arsenaal verhuurinstrumenten

‘’Wist u dat BaSystemen ook een breed arsenaal aan verhuurinstrumenten heeft? Neem contact met ons op en we voorzien u graag van passend advies. En bent u al op de hoogte van ons YouTube kanaal (https://www.youtube.com/user/BaSystemen)? Op dit kanaal delen wij op wekelijkse basis video’s met betrekking tot de bediening en mogelijkheden van al onze arbeidshygiënische meetapparatuur. En we kunnen ons goed voorstellen dat u zo nu en dan ook even klaar bent met al die digitale activiteiten. Dan kunt u uw webcam afschermen met onze webcamcover, op aanvraag kosteloos toegestuurd!’’

KLIK HIER

Kopopleiding A&O

Wil jij als Arbeidshygiënist een meer integrale aanpak van arbo zaken bewerkstelligen in het bedrijf waar jij werkt? Wil jij nog waardevoller worden in jouw rol als adviseur, denk dan eens aan de Kopopleidng A&O van PHOV. Als Arbeidshygiënist ben je veelal technisch inhoudelijk bezig. Wanneer je deze deskundigheid aanvult met de meer op organisatie en gedrag gerichte benadering van de Arbeids- en Organisatiedeskundige (A&O’er) landen de adviezen nog beter in de organisatie. Vaak sluiten deze ook beter aan op de organisatie

Hieronder vindt u de bijdrage van PHOV

KLIK HIER

Chemrade Software ontwikkelt en implementeert Chemrade

Een online applicatie waarmee u op een gestructureerde en efficiënte wijze grip krijgt op de gezondheidsrisico’s door blootstelling aan gevaarlijke stoffen in uw bedrijf.

Chemrade Software is een snelgroeiend, kennisintensief bedrijf dat nationale aansprekende klanten heeft, en in toenemende mate ook wereldwijd wordt ingezet door multinationals. Naast onze eigen vakinhoudelijke consultants, denken wij dat inzet van de specialistische kennis van arbeidshygiënisten belangrijk is, voor een goede implementatie van onze software.

KLIK HIER