Welkom

NVvA-symposium 2017: Beriepziekten; beroepsziekten verleden tijd?!

Woensdag 12 en donderdag 13 april 2017 wordt het 26e NVvA-symposium georganiseerd op de vertrouwde locatie Woudschoten in Zeist met als titel:

“Beriepziekten; beroepsziekten verleden tijd?!”

We nodigen u van harte uit om bij dit symposium aanwezig te zijn.

We hebben dit jaar weer een mooi uitgebalanceerd programma.
Tijdens het symposium zullen er verschillende plenaire bijdragen zijn rondom het thema beroepsziekten. In parallelsessies en workshops wordt uiteenlopend eigen onderzoek gepresenteerd. Zowel wetenschappelijk onderzoek als concrete praktijkervaringen komen aan de orde. Dit jaar is gezocht naar een mogelijkheid om de bezoekers meer keuzemogelijkheden in sessie bezoek te bieden. Op dag 1 wordt geëxperimenteerd met een sessieduur van 1 uur waar plaats is voor 2 sprekers t.o.v. eerdere jaren met sessieblokken van 1,5 uur met 3 sprekers.

De ignite sessie is een vast onderdeel van het programma geworden, acht sprekers delen in slechts 5 minuten hun ervaringen uit het vakgebied. De Buitenlandbeurs, bedoeld als stimulans om de arbeidshygiënische kennis te verspreiden naar het buitenland zal, zoals vertrouwd, op de feestavond worden uitgereikt. 

Naast de betrokkenheid en inspanning van veel van onze leden wordt het symposium mede mogelijk gemaakt door diverse sponsoren. Tijdens het symposium is er een ruime informatiemarkt. Hier kunt u zich laten bijpraten over nieuwe producten, diensten en opleidingen.
Dit jaar bieden we u voor de eerste keer de mogelijkheid om tijdens aanmelding van het symposium een speeddate met een van de sponsoren te boeken. De sponsor zal op basis van uw aanmelding een afspraak met u maken tijdens de symposium dag.

Heeft u zelf interesse om als sponsor op het congres aanwezig te zijn? Ook dat kan uiteraard. Neemt u dan met ons contact op via nvva@arbeidshygiene.nl.

Op de pagina 'Programma' vindt u het volledige programmaoverzicht. Klik hier om het programma als pdf-bestand te bekijken. Het overzicht van deelnameprijzen en algemene informatie vindt u hier.

Graag tot ziens in Woudschoten! 

Namens de symposiumcommissie 
Jan Kegelaer, voorzitter 

Dit symposium wordt mede mogelijk gemaakt door:

RPS