Welkom

27e NVvA-symposium: Sparen voor je toekomst!

Welkom! 

Voor u ligt de nieuwe uitnodiging met programma voor het NVvA-symposium 2018. 

Woensdag 11 en donderdag 12 april 2018 wordt het 27e NVvA-symposium georganiseerd op de vertrouwde locatie Woudschoten in Zeist met als titel:

“Sparen voor je toekomst!”

We nodigen u van harte uit om bij dit symposium aanwezig te zijn.

Wie gezond oud wil worden moet jong beginnen. Maar juist de jeugd lijkt andere prioriteiten te hebben dan oud worden met een gezond randje. Het lijkt wel eenzelfde houding als bij sparen voor een pensioen. Je leeft maar 1 keer en mindfull als we zijn, is dat vandaag en nu en heftig. Jongeren bepalen vooral zelf wat ze wel en niet tot zich nemen en oog voor een latere en daardoor onzekere toekomst, is momenteel nog niet aan hen besteed, dat komt op latere leeftijd wel. Onze boodschap begin jong met sparen, begin jong met aandacht voor je blootstelling.

We hebben dit jaar weer een mooi gebalanceerd programma.
Tijdens het symposium zullen er verschillende plenaire bijdragen zijn rondom het thema. In parallelsessies en workshops wordt uiteenlopend eigen onderzoek gepresenteerd. Zowel wetenschappelijk onderzoek als concrete praktijkervaringen komen aan de orde. Op basis van de ervaring van vorig jaar is gekozen voor een sessieduur van 1 uur waar plaats is voor 2 sprekers of 1 workshop.

De ignite sessies zijn een vast onderdeel van het programma geworden, tien sprekers delen in slechts 5 minuten hun ervaringen uit het vakgebied. Ook staat dit jaar de Bob van Beek-prijs voor de student met de beste scriptie van het jaar weer op het programma. De Buitenlandbeurs, bedoeld als stimulans om de arbeidshygiënische kennis te verspreiden naar het buitenland zal, zoals vertrouwd, op de feestavond worden uitgereikt. 

Naast de betrokkenheid en inspanning van veel van onze leden wordt het symposium mede mogelijk gemaakt door diverse sponsoren. Tijdens het symposium is er een ruime informatiemarkt. Hier kunt u zich laten bijpraten over nieuwe producten, diensten en opleidingen.

Heeft u zelf interesse om als sponsor op het congres aanwezig te zijn? Ook dat kan uiteraard. Neemt u dan met ons contact op via nvva@arbeidshygiene.nl.

Klik hier om naar het volledige programmaoverzicht te gaan. Uiteraard is het programma en algemene informatie over deelname ook als pdf te downloaden. 

Graag tot ziens in Woudschoten! 

RPS