Externe bijeenkomsten

2018

September

Call for abstracts for the International scientific conference on Biological Risks in June 2019.
Deadline for abstract submission is 30 September 2018 (risquesbiologiques2019@inrs.fr).
Meer informatie

Oktober

1 oktober: 15e Landelijk Arbo Congres in de Jaarbeurs Utrecht, georganiseerd door Vakmedianet. Hét evenement voor arbo professionals die zich bezighouden met arbeidsomstandigheden en veilig en gezond werken. NVvA-leden ontvangen een korting van € 100.
Meer informatie

12 oktober: NVKA-congres 'Ziek door het beroep en dan? Diagnostiek, interventie en preventie bij beroepsziekten', georganiseerd door de NVKA. Locatie: Nederlands Openluchtmuseum te Arnhem.
Voor NVvA-leden heeft Hobéon 1 studiepunt toegekend en geldt een gereduceerd tarief van € 150,= als je bij aanmelding bij de opmerkingen vermeldt dat je NVvA-lid bent.
Meer informatie

4, 11, 18 en 25 oktober: Cursus Binnenmilieu georganiseerd door het onafhankelijk Adviesbureau voor een Gezond Binnenmilieu (AveGB). Voor iedereen die in zijn/haar werk te maken heeft met binnenmilieu gerelateerde problemen in de omgeving van Arnhem.
Meer informatie

11th IOHA International Scientific Conference
Oktober 2018, Washington D.C.
Meer informatie is binnenkort te vinden op de website van de IOHA of bij Nicole Racadag: nracadag@aiha.org

2019

Maart

13 en 14 maart 2019: tweejaarlijkse NVVK-congres  gehouden op Papendal. Hét congres voor en door professionals rondom het thema ‘2025 Wat ga ik anders doen? Nieuwe risico's, nieuwe opvattingen, nieuwe oplossingen’. Netwerken en kennisuitwisseling staan centraal en daar kunt ú een bijdrage aan leveren. Wilt u uw kennis en ervaring delen met collega’s?
Dien een abstract in en misschien spreekt u als deskundige op het congres!
Meer informatie

April

11 en 12 april 2018 wordt het 27e NVvA-symposium georganiseerd op de vertrouwde locatie Woudschoten in Zeist met als titel: “Sparen voor je toekomst!” We nodigen u van harte uit om bij dit symposium aanwezig te zijn. Klik HIER voor meer programma en inschrijven.

Juni

6 en 7 juni 2019: BG-dagen. Save the date! Meer informatie volgt.

Oktober

9 oktober 2018: Expert bijeenkomt over PUR en mogelijke (gezondheids)effecten. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door ISIAQ.nl en vindt plaats op dinsdag van 16.45 tot 19.30 op het kantoor van BBA / DGMR: Casuariestraat 5 in Den Haag.
Meer informatie